Sales en PR voor SoS Events

Sales en PR voor SoS Events

Sales en PR voor SoS Events uit Aken. 
‘Op de piste liggen de banen voor het oprapen’, schreef Paul van der Steen voor NRC Handelsblad na zijn bezoek aan het event ‘Students on Snow’ op 22.10. in Snowworld Landgraaf. Tijdens dit evenement profileerden bedrijven uit de Euregio Maas Rijn zich onder het motto ‘ijskoud carrière maken’ gericht bij studenten en (pas) afgestudeerden van universiteiten en hogescholen uit de Euregio: Aken, Maastricht, Heerlen, Leuven en Luik. De slimme formule van dit sportieve netwerkconcept staat garant voor kennismaking ‘op ooghoogte’: deelnemers leren elkaar kennen in een informele sfeer die garant staat voor het verkrijgen van authentieke indrukken.

Een beperkt aantal bedrijven krijgt de gelegenheid om zich aan hoog gekwalificeerde, potentiële werknemers te presenteren als een innovatieve werkgever die op onconventionele manier personeel zoekt, vindt en langdurig aan zich bindt. Het evenement start op de piste, waar de eerste informele kennismakingen plaatsvinden. Het vervolg vindt plaats op de ‘beursvloer’, waar de gesprekken zich kunnen verdiepen en concrete afspraken gemaakt worden.

EST.21 ondersteunt SoS Events bij de bewerking van de Zuid-Limburgse markt met sales en PR gericht op werving van deelnemende bedrijven en studenten.