Diensten

EST.21 werkt met strategie aan communicatie. We bedenken, creëren en managen alle facetten van communicatie die verbindt, activeert en de strategie van organisaties versterkt.
Strategie-&-Positionering-

Om spraakmakend te zijn, verdient elk merk een scherp profiel, de juiste positionering en een uitgekiende strategie. En een propositie die naadloos aansluit bij dat wat u beweegt. EST.21 helpt u bij het waarmaken van uw merkbelofte!

Strategie & Positionering

Activeren-van-stakeholders-

Hoe bereikt en activeert u uw klanten? Zijn uw medewerkers en leveranciers (gemobiliseerd als) ambassadeurs van uw merk? EST.21 (be-)vraagt, onderzoekt en formuleert samen met u de marketinginzichten die uw stakeholders in beweging brengen.

Activeren van stakeholders

creatieve-producties

Welk creatief concept sluit het beste aan bij uw merkstrategie? EST.21 maakt samen met u de vertaalslag van strategie naar operatie. U krijgt maatwerk: een compleet communicatieplan incl. een on- en offline middelenmix.

Creatieve producties

Projectmanagement-

De mensen van EST.21 zijn ervaren projectleiders. Het bewaken van uw marketingstrategie, tactische en operationele planningen (en budget!) zijn bij EST.21 in goede handen.

Projectmanagement

Communicatie,-Pers-en-PR—

EST.21 ontzorgt u bij al uw producties voor on- en offline communicatie: PR en events, online marketing (contentmanagement, social media, SEO, SEA), persbewerking, tekst- en beeldproductie en print.

Communicatie, Pers en PR

monitoring

Vanaf lancering is de centrale vraag: ‘liggen we op koers?’ Uiteraard bewaakt u uw cijfers; optioneel verzorgt EST.21 aanvullend analyse, klantonderzoek op basis van focusgroep of enquêtes, etc.

Monitoring

U ook?

Heeft u ook behoefte hebben aan (tijdelijke) externe hulp op deze onderdelen? Aan een frisse wind en sparringpartner met expertise op het terrein van (strategische) marketing & communicatie? Bel ons, we staan voor u klaar met creativiteit en doortastendheid.