Employerbranding tijdens Students on Snow Euregio

Employerbranding tijdens Students on Snow Euregio

EST.21 ondersteunt SoS Events uit Aken bij pr en marketing in Zuid-Nederland. Gezocht worden bedrijven die op een sportieve manier aan de slag willen met employer branding tijdens Students on Snow Euregio.

Op zoek naar jong talent?
Dan biedt Students on Snow de perfecte aanknopingspunten! Dit sportieve platform is inmiddels een bewezen succesformule voor bedrijven om hooggekwalificeerd jong talent te werven. Op 23 november 2017 vindt in SnowWorld Landgraaf al weer de vierde editie plaats van het coolste carrière event voor de Euregio.

IJskoud carrière maken!
Tijdens Students on Snow ontmoeten jonge talenten en innovatieve werkgevers elkaar in een ontspannen mix van funsport en carrièrebeurs. De eerste kennismaking vindt plaats op de piste en is sportief en informeel. Aansluitend is er tijdens de carrièrebeurs ruimte voor verdiepende gesprekken en worden ambities en carrièrekansen besproken. Deelname aan Students on Snow versterkt het imago van deelnemende bedrijven als aantrekkelijke werkgever en is een uitstekende manier voor om deze doelgroep aan zich te binden.
Op naar de piste dus!

Wil je ook aan de slag met employer branding?
Student on Snow kent verschillende instapmogelijkheden. Al vanaf € 1.499 (excl. B.T.W.) ben je erbij en kom je in contact met talentvolle kandidaten die voor jouw organisatie interessant zijn. Lees er meer over in de bijlage, bekijk de website en laat ons weten of je interesse hebt in een persoonlijk gesprek met Jörg Orlowski, initiator van Students on Snow en eigenaar van SoS Events. Dit jonge bedrijf uit Aken verzorgt sinds 2012 sportieve events gericht op employer branding. Zowel als platform voor meerdere bedrijven zoals bij Students on Snow, als ook voor bedrijven op individuele basis. Bedrijven als Bayer, Deloitte, Deutsche Telekom, Medtronics en Inform GmbH gingen je voor. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze carrièrebeurs. Waar wacht je nog op?

Vragen?
Voor alle vragen kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Jörg Orlowski van SoS Career Events (en in het Duits of Engels verder praten). Zijn contactgegevens zijn: Tel.: +492408955868 of E-Mail: orlowski@sos-events.info. Je kan ook bellen met Anouk Hamelers op tel: +31628200979 of mailen met anouk@est21.com.