Werkwijze

EST.21 staat voor future-proof communicatie. We benutten de kracht van strategie & communicatie voor 360° stakeholder value’. Zodat mensen zich gedragen als ambassadeurs van uw merk. Bij EST.21 doen we dat zo:

Inzicht:
het begint met het scherp in beeld krijgen van de ideeën en ambities van uw organisatie aangevuld met inzicht in de markt. De grote vraag is immers vaak: hoe bereikt, verbindt en activeert u uw doelgroep? Daarvoor is inzicht in hun behoeften, drijfveren en barrières essentieel; wie zijn ze, wat willen ze en wat houdt hen tegen of drijft hen naar een concurrent? Welke trends en ontwikkelingen zijn relevant voor uw organisatie? Welke onderzoeken en/of modellen zorgen voor beter begrip?
Minstens zo belangrijk: zijn uw medewerkers en leveranciers (gemobiliseerd als) ambassadeurs voor uw organisatie? Hoe stimuleert en faciliteert u hun betrokkenheid?
EST.21 (be-)vraagt, onderzoekt en formuleert inzichten die het uitgangspunt vormen voor een scherpe positionering.

Positionering:
om spraakmakend te zijn is een scherp profiel en juiste positionering noodzakelijk. U wilt immers met kop en schouders boven de massa uitsteken! Om die toppositie te krijgen, moet uw propositie naadloos aansluiten bij datgene dat u beweegt. Zodat de belofte ook in de ogen van uw stakeholders wordt waargemaakt: uw product, dienst, imago en ambassadeurs zijn daarvan het bewijs.

Concept & Communicatie:
welke aanpak sluit hierbij aan? We onderzoeken hiervoor 5xS: de strategie, stijl, structuren, staf en systemen van uw organisatie. Een passend communicatieplan is dan ook de vervolgstap, compleet met advies over inzet van hedendaagse communicatietools.

Implementatie:
de beste stuurlui staan aan wal, zeggen ze. Daarom vaart EST.21 liever met u mee; dat is de beste garantie om op koers te blijven!

Monitoring:
vanaf dat moment is de centrale vraag: ‘liggen we op koers?’ Uiteraard bewaakt u uw cijfers; optioneel verzorgt EST.21 aanvullend analyse, klantonderzoek op basis van focusgroep of enquêtes, etc.

U ook?
Heeft u ook behoefte hebben aan (tijdelijke) externe hulp op een of juist alle van deze onderdelen? Aan een frisse wind en sparringpartner met expertise op het terrein van (strategische) marketing & communicatie. Iemand die de ontwikkelingen in het vak op de voet volgt. Iemand die u helpt de juiste keuzes te maken op basis van een stevige analyse die samen met u wordt gemaakt! Bent u op dit punt aangekomen? Neem dan contact op met EST.21. Of het nu gaat om strategisch advies of operationele ondersteuning, we staan voor u klaar om heldere lijnen aan te brengen in het kleurrijke landschap waarin uw organisatie opereert.

P.S. het marketing- en communicatievak blijft volop in beweging. Oplossingen van vandaag staan overmorgen wellicht al weer in een ander daglicht. Omdat de wereld blijft bewegen. Gelukkig maar, daardoor zijn er elke dag nieuwe kansen voor ideeën en ambities!

Vragen? Interesse? Mail voor kennismaking met: info@est21.com